Beat

Med Beat på Get box II kan du lytte til tusenvis av songar frå norske og utanlandske artistar, i tillegg kan du enkelt setje opp spelelister og styre musikken på TV-en med mobilen. 

Beat Abonnement

Beat på Get box II er inkludert i ditt Get-abonnement. Har du lyst til å ta musikken med deg på mobil eller nettbrett, oppgraderar du enkelt abonnementet til Premium eller Familie.

Free er det kostnadsfrie alternativet som føl med din Get box II. Du kan nytte mobilappen til Beat for å setje opp profilar og spelelister, i tillegg til å nytte den som fjernkontroll inne i Beat.

Med Premium kan du ta med deg Beat overalt. Også utanlands og offline. Premium kostar kr 99,-/månad og vert fakturert saman med ditt Get-abonnement. Du kan nytte ein brukar om gongen med Premium.

Abonnementet Familie er for deg som ynskjer å dele abonnementet med familien. Med Familie kan dykk vere tre brukarar samstundes og dykk kan ta med musikken kor dykk vil. Abonnementet kostar kr 169,-/månad og vert fakturert saman med ditt Get-abonnement.

Slik oppgraderar du

Første gong du opnar appen vil du få spørsmål om kva slags abonnement du ynskjer:

  1. Vel abonnementet du vil ha
  2. Legg inn ditt mobilnummer (same nummer som er registrert på ditt kundeforhold hjå Get)
  3. Stadfest bestilling med kode frå SMS

Du kan også oppgradera til Premium eller Familie inne i Beat-appen.

Last ned Beat til din telefon og nettbrett